Kavalkade,  Reisepraten

De 12 mest leste innleggene på Favorittreiser i 2018

Et fantastisk år er over, og som reiseblogger er det gøy at noen faktisk ønsker å lese artiklene jeg skriver. Tusen takk til hver og en av dere som tar dere tid til å lese bloggen. Hvis jeg klarer å inspirere bare noen få til oppleve mer på tur blir jeg glad. Selv blir jeg inspirert bare av å mimre om egne reiser og lese andre reiseblogger når jeg planlegger nye reiser.

Med de 12 mest leste innleggene på reisebloggen min i 2018 takker jeg for året som har gått og ønsker godt nytt år og mange spennede reiseopplevelser for 2019.

1) Langs elvestien og lågen

Den mest leste artikkelen er fra mitt nabolag, og jeg ser at det er spesielt i helgene det er mange som søker på Google etter Elvestien og klikker seg inn på denne artikkelen.

2) På toppen av verden i Chamonix

Sommer i Chamonix med tur opp gondolbanen til Le Brevent og utsikt til vakre Mont Blanc.

3) Er det dyrt på Maldivene

Er det egentlig så dyrt å reiser til Maldivene, og hva koster det å oppleve drømmereisen til hvite strender, turkist vann og palmesus?

4) Slottsparken i Larvik

Larvik har kanskje Norges vakreste slott i Fritzøe Slottet. Jeg var så heldig å få en tur inn i slottsparken når rhodondenroen blomsteret på sitt beste!

5) Vinterferie på Kreta? Går det bra?

Jepp, det gjør det! Vi hadde en fantastsik uke på Kreta i februar! Med snøen på toppene og deilig vårvær nede ved kysten.

6) Spektaklulære fjelloverganger i de franske alper

Bilferie i de franske alpene anbefales. Høye, bratte og ville fjell. Grønnkledde åser og koselige alpebyer.

7) 6 gode grunner for en førjulstur til Roma

Desember i Roma er en flott tid å reise til den evige stad, Roma. Da er det god storbytemperatur, det er mindre turister og koselige julegater.

8) Skogsstier på bystien i Byskogen

Det er ikke nødvendig å reise langt for å få gode opplevelser. Bystien i Larvik går nesten forbi huset vårt og vi tok turen for å oppdage steder i skogen og på fjelltopper vi aldri hadde vært før.

9) Dragegrottene – en underjordisk eventyrverden

Mallorca er full av grotter og vi tok turen til Dragegrottene i Porto Cristo. En fantastisk opplevelse under jorden.

10) Elafonissi – en sydhavsdrøm på Kreta

Elafonissi er mitt favorittsted på Kreta. Et fantastisk strandparadis med rosa sand, krystallklart vann og flotte strender utenfor de store folkemengdene.

11) Pakkeliste for en tropisk sydhavsøy

Her gir jeg mine beste tips om hva som bør bli med i kofferten til en sydhavsøy. Vi fikk god bruk for dette når vi var 10 dager på Maldivene.

12) Valdresflya med panoramautsikt over veien

Bilferie i Norge er vakkert, og Valdresflya er en av de flotteste fjellovergangene som er godt tilrettelagt for bilen med panoramautsikt langs hele veien.

Takk for et fantastisk år!

Reiseblogger - Anne Bente Hauge på Maldivene

Reisehilsen fra Anne Bente

Reiseblogger for Favorittreiser.no

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

2 kommentarer

 • Bente Hoffmann * Bentes rejser

  Hej Anne Bente – jeg er lige stødt på din blog, og jeg er ret begejstret for dine tanker om, at de bedste oplevelser er de gratis. Det er vi faktisk ret enige om 😉 Hvis man opsøger gratis oplevelser, har det også den fordel, at man har råd til at rejse endnu mere. Og det er dejligt – synes jeg 🙂

  • Anne Bente

   Hei Bente, så hyggelig at du fant veien inn til bloggen min fra Danmark, et land jeg har reist mye i når ungene var små, men som jeg ennå ikke har blogget om da reisebloggen min er ganske ny 🙂

   Ønsker deg et strålende godt nytt reiseår og mange fanstastisk opplevelser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share