GAVE: Reisekalender 2019

Du kan fritt laste ned reisekalenderen for 2019 som jeg har laget. Se lenke litt lenger ned.

For meg er alle små og store reiseopplevelser viktige, og jeg prøver å få så mange opplevelser som mulig hver måned. Dette har jeg blitt ekstra oppmersom på etter at jeg startet å skrive reiseblogg.

Det betyr ikke at jeg reiser langt bort hver måned, men at jeg tar meg tid og planlegger små turer i nærområdet og tar godt vare på disse minnene. Selv om det er fantastisk å reise til nye spennende land, er det det flest hverdager og jeg vil derfor at hverdagene også skal gi meg glede.

Inspirasjon for reiser i 2019

Jeg har derfor laget en kalender for 2019 for å planlegge alle de små og store turene jeg ønsker å dra på i løpet av året.

En kalender hvor jeg kan minne meg selv på de stedene som står på ønskelisten min, ikke minst de stedene som ligger nær der jeg bor og ofte blir tatt som en selvfølge.

Denne kalenderen kan du fritt laste ned og bruke selv, for å skape flere små og store opplevelser for deg og dine i hverdagen.

Jeg ønsker at reiselysten skal blomstre for alle, også deg som ikke skriver reiseblogg.

LAST NED REISEKALENDEREN HER!

Reisekalenderen er designet i A4 format slik at du enkelt kan skrive den ut. Bildene er fra turer jeg har vært på – fra nær og fjern.

For hver måned har du alle dagene hvor du kan sette inn opplevelser du skal på eller har vært på. Under ønskelisten kan du lage en liste over ting du ønsker å gjøre, både små hverdagsopplevelser og reiseopplevelser.

Ekesempel på en side i kalenderen. Hver måned har sin egen side.

Hvis du liker kalenderen blir jeg veldig glad for en kommentar eller en epost fra deg – annebentehauge(alfakrøll)gmail.com.

PS! Dette er ikke en kalender for å detaljplanlegge reiser, men for å sette reiseopplevelser på kalenderen hver dag – hele året. Enten du er hjemme eller på den andre siden av verden.

Har du forslag til andre typer reiseplaner, maler e.l., så gi meg gjerne noen tips, kanskje jeg lager flere slike pdf’er som skal øke reiselysten.

Reisehilsen fra Anne Bente

Reiseblogger som gleder seg til et nytt og spennende reiseår!

4 kommentarer

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *