Bybobil,  Norge

Høstmorgen på Roppestad

Farrisvannet en tidlig lørdag morgen i september.

Fricaming i Larvik?

Ja hvorfor ikke, vi må jo ikke dra langt for å finne nye opplevelser. 

Vi har kjøpt oss bybobil, og det betyr at vi måtte teste hvordan alt fungerte. Vi hadde kun hatt bybobilen vår i litt over en uke, og selv om helgen vår var nesten fullbooket med fest og selskapeligheter, fikk vi lurt inn en liten tur for å teste den nye doningen.

Vi fant den nærmeste fricampingen som ligger bare en halvtimes tid hjemmefra, langt inne i skogen og rett ved Farrisvannet. Roppestad Fricamp,

Fricamping på Roppestad betyr at vi bare kunne kjøre bilden inn på området, parkere der det passet oss og rigge oss til for natten.

Det regnet på kvelden, men vi koste oss inne i bilen. Den var både varm og behagelig å sitte i.

En tidlig høstmorgen ved Farrisvannet på Roppestad – langt vekk fra byens lyder.

Våknet til en klar høstdag

Morgenen etter våknet vi opp til en klar høstdag, med solskinn over et blikkstille Farrisvann. Før klokken var 8 var jeg ute og gikk en liten morgentur for å nyte den herlige morgenen. Vi var nesten helt alene på Roppestad Fricamp denne høstmorgenen. Kun noen få andre bobiler hadde funnet veien opp hit, men det var bare meg som var ute å gikk så tidlig på morgenen.

Solen har såvidt dukket opp og morgentåken lå over vannet. Stillheten denne morgenen ute i naturen var verdt turen alene.

Morgendis over vannet i Farris.

Ved Roppestad Fricamp er det også en flott sandstrand. Denne høstmorgenen var det ingen andre enn oss her. Midt på sommeren er det naturistene som har dette sommerparadiset som sitt fristed.

Stranden på Roppestad en tidlig septembermorgen.

Kortreist kan være godtreist

En kort, men fin liten tur. Vi fikk testet bybobilen vår på en tur som varte litt over et halvt døgn. Alt vi trengte var å stikke av på fredags kvelden, for å våkne opp et nytt sted å lørdag morgenen før vi kjørte hjem igjen til alle helgens selskapeligheter.

Veien hjem gikk på de smale veiene ved Farris. Så kort hjemmefra, men likevel et sted jeg aldri har kjørt før!

Smale veier ved Farris – på tur med bybobilen vår.

Vi gleder oss til flere turer med bybobilen vår. Les mer om bybobilen vår her!

Reisehilsen fra Anne Bente
Reiseblogger som har oppdaget fricamping!

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share