Inspirasjon,  Reisepraten

GAVE: Reisekalender 2019

Du kan fritt laste ned reisekalenderen for 2019 som jeg har laget. Se lenke litt lenger ned.

For meg er alle små og store reiseopplevelser viktige, og jeg prøver å få så mange opplevelser som mulig hver måned. Dette har jeg blitt ekstra oppmersom på etter at jeg startet å skrive reiseblogg.

Det betyr ikke at jeg reiser langt bort hver måned, men at jeg tar meg tid og planlegger små turer i nærområdet og tar godt vare på disse minnene. Selv om det er fantastisk å reise til nye spennende land, er det det flest hverdager og jeg vil derfor at hverdagene også skal gi meg glede.

Inspirasjon for reiser i 2019

Jeg har derfor laget en kalender for 2019 for å planlegge alle de små og store turene jeg ønsker å dra på i løpet av året.

En kalender hvor jeg kan minne meg selv på de stedene som står på ønskelisten min, ikke minst de stedene som ligger nær der jeg bor og ofte blir tatt som en selvfølge.

Denne kalenderen kan du fritt laste ned og bruke selv, for å skape flere små og store opplevelser for deg og dine i hverdagen.

Jeg ønsker at reiselysten skal blomstre for alle, også deg som ikke skriver reiseblogg.

LAST NED REISEKALENDEREN HER!

Reisekalenderen er designet i A4 format slik at du enkelt kan skrive den ut. Bildene er fra turer jeg har vært på – fra nær og fjern.

For hver måned har du alle dagene hvor du kan sette inn opplevelser du skal på eller har vært på. Under ønskelisten kan du lage en liste over ting du ønsker å gjøre, både små hverdagsopplevelser og reiseopplevelser.

Ekesempel på en side i kalenderen. Hver måned har sin egen side.

Hvis du liker kalenderen blir jeg veldig glad for en kommentar eller en epost fra deg – annebentehauge(alfakrøll)gmail.com.

PS! Dette er ikke en kalender for å detaljplanlegge reiser, men for å sette reiseopplevelser på kalenderen hver dag – hele året. Enten du er hjemme eller på den andre siden av verden.

Har du forslag til andre typer reiseplaner, maler e.l., så gi meg gjerne noen tips, kanskje jeg lager flere slike pdf’er som skal øke reiselysten.

Reisehilsen fra Anne Bente

Reiseblogger som gleder seg til et nytt og spennende reiseår!

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

4 kommentarer

  • Anne Bente

   Hei Bente. Jeg bruker også et annet system for å holde orden på all reiseinformasjon og bookinger. Denne kalenderen er mer en inspirasjonskalender som skal få meg til å sette fokus på de små og store opplevelsene jeg kan skape hver dag, enten jeg er hjemme eller på reise 🙂 Har som mål å være flinkere til å bli turist der jeg bor i 2019. Ønsker deg en storfin dag 🙂

 • Laila MA - Rundt Ekvator

  For en flott kalender 🙂
  Jeg bruker en template som jeg laster ned i excel. Her legger jeg inn flightnr, hvilke hotell, aktiviteter m.m. pr. dag. Den blir ikke like pen som denne, da 🙂 Men uansett fin for alle som er med på reisen. Da vet de hvor vi skal de forskjellige dagene og tidspunktene.

  • Anne Bente

   Hei Laila, så fint at du har et system som funker for deg 🙂 Excel er gull! Jeg har også et helt annet system for detaljene når store reiser er planlagt, og da er Excel fin å ha, men bruker også andre system da jeg ikke helt har funnet formen jeg liker enda der. Denne kalenderen bruker jeg til å sette fokus på store og små reiseopplevelser, og prøver å gjøre hver dag til en liten reise. Ønsker deg en strålende dag og mange flotte opplevelser 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share