Kavalkade,  Reisepraten

Favorittreiser i mars 2018

Abbashow på Bølgen

Mars startet som februar, med musikalsk show! Denne gangen var det ABBA som skulle bli hedret. Herlig å høre alle de gamle kjente sangene på nytt. Like fine fremdeles.

Vi var på et forykende ABBA show med Maj Britt Andersen. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Silkesnø på Mesterfjellet

Jeg blir aldri lei av den lille turen ut på Mesterfjellet. En liten oase like ved der jeg bor. Denne dagen var det silkeføre og snøen glitret i solen.

Mesterfjellet i Larvik. Fjellet der jeg bor! Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

En tur langs Akerselva i Oslo

Jeg er på jobb i Oslo ca en gang i uken, og har en datter som studerer i byen. Et sted jeg ofte stikker innom er området rett syd for Mathallen med gatekunst og mye flott å se på langs Akerselva.

Gatekunsten langs Akerselva sør for Mathallen er verdt å få med seg 🙂 Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Påsketur til Stavern

Stavern er kjent for sine påskeutstillinger. Det er et mylder av ulike kunstnere som har utstilling både inne i byen og ikke minst på Fredriksvern. I Fredriksvern har også barnehagebarn pyntet opp i parken. Men det er like hyggelig å rusle en tur i Stavern når solen skinner og få en forsmak på sommern.

Påske i Stavern er et must hvert år! Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share