Reisepraten

Favorittreiser i november 2018

November er som regel en mørk og trist måned. Det er som regel for tidlig til at snøen har lagt seg her i Larvik og for tidlig for alle lysene som blir tent i desember. Derfor passer november supert enten til å reise bort eller gjøre som vi gjorde denne novembermåneden – pusse opp!

Vi brukte helger og kvelder i november til å rive ned kontoret mitt og bygge det opp igjen. Siden jeg jobber hjemmefra hver dag er det fantastisk deilig å endelig ha et nytt og fresht kontor, uten å fryse på grunn av gammel og dårlig isolering.

Konsert med Violet Road på Bølgen

Larvik fikk besøk av Violet Road og det var god stemning på konserten.

Morgentur ved Larviksfjorden

Deilig morgentur til Tollerodden i Larvik før solen har stått opp. Foto: Reisebloggen Favorittreise.no
Noe som er bra med november er at når det er klart vintervær er også soloppgangen flott å få med seg. Soloppgang over Larviksfjorden. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Julemarked i Oslo er åpnet

På slutten av november settes julemarkedet i Spikersuppa opp med boder og julelys. Jeg var innom før det åpnet – på vei til jobb! Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share