Kavalkade,  Reisepraten

Favorittreiser i juni

Juni startet med strålende sommervær i Larvik, og vi fikk flere fine båtturer ut til glattskurte svaberg. Noen Osloturer ble det også på meg denne månene, men det som toppet opplevelsene i juni var uten tvil reisen til Maldivene. Drømmeferien over alle drømmeferiere ble en realitett denne måneden.

Sommer på Svenner

Sommeren kom allerede i mai, og fortsatte i juni. Det ble flere flotte turer med båten, også ut til Svenner som er fovorittstedet en fin sommerdag i Larvik. Det ble flere turer ute på de blankskurte svabergene på Svenner og i Viksfjord.

Øygruppen Svenner utenfor Larvik er et sommerparadis for oss som har båt. På fine dager kommer vi med liten båt ut dit også. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Store og små båter utenfor den lille strande på Svenner. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Glattskurste svarberg en varm sommerdag! Norge på sitt beste. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Sommerfest i Oslo


Sommerfest med jobben og koselig kveld langs Akerselva i Oslo. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Sommerdag i Slottsparken i Oslo

Siden jeg er i Oslo flere ganger i måneden på jobb, benytter jeg også sjansen til å ta på meg turistblikket og føle på reisegleden selv om jeg egentlig er på vei til jobb. På fine dager unngår jeg trikk og t-banen. Det er mye mer å se ved å ta beina fatt!

En tidlig morgen på Slottsplassen før turistene entrer plassen i hopetall. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Slottsparken bak Slottet en rolig og pen park og fin å bruke som snarvei til Majorstua. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Drømmeferie på Maldivene

21. juni reiste vi på årest store ferie. Drømmeferie til Maldivene. Forventningene var store, men opplevelsene ble enda større. Vi hadde 10 fantastiske dager på Sun Island, et eventyrlig sted som klippet rett ut av et postkort.

Dette var noe av det første som møtte oss når vi ankom Sun Island, Maldivene. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Palmer, strener og turikist krystallklart vann. Alt vi øsnket oss og litt til fikk vi på Sun Island. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Strandhytte med våre egne solsenger nede i vannkanten under palmene? Yes, det var en drømmeferie! Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Soloppgangen var verdt å få med seg. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Jeg har skrevet flere bloggartikler fra Maldivene. Men det kommer flere som jeg ennå ikke har fått lagt inn i reisebloggen.

Les mer om hva det egentlig koster å ta en drømmeferie til Maldivene

10 gode grunner til å reise til Maldivene

24 timer på Maldivene – slik kan en dag på Maldivene være

Pakkeliste for deg som skal reise til Maldivene

 

Reisehilsen fra Anne Bente 🙂

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share