Kavalkade,  Reisepraten

Favorittreiser i januar 2019

Jeg liker å kikke tilbake på opplevelsene, og prøver å samle så mange gode minner jeg kan hver måned. Januar er egentlig en trist måned, med korte dager og lange mørke kvelder, så da gjeder det å skape de gode opplevelsene.

Januar ble en snørik og opplevelsesrik måned. Jeg holdt meg i Norge hele måneden, og kan se tilbake på 2 helgeturer til fjells, et show med gode venner, et forsinket julebord med jobbgjengen, en nydelig solnedgang og en like nydelig soloppgang i Larvik…. og masse snø!

Helgetur til Beitostølen

På fottur på den vinterstengte bilveien over Valdresflya.

Første helgen i januar var vi på Beitostølen. 2 netter på Radisson Blu Mountain Resort i vakkert vintervær. Dette var en sponset tur i Samarbeid med Beitostølen og bloggen urbantoglandlig.no. I tillegg til vaker utsikt fra hotellet, fantastiske soloppganger og solnedganger fikk vi noen fine turer uten ski både i fjellandsbyen Beitostølen og på Valdresflya.

Sjekk ut tre blogginnlegg fra turen til Beitostølen

Beitostølen uten ski
Vintereventyr på Garli ved Beitostølen
Valdresflya uten bil på vinteren

Det var utrolig koselig å møte andre reisebloggere på Beitostølen som også var med på sponset opplegg.

Mette fra Urbantoglandlig.no

Desire fra Desireetravels.com

Lena fra Travelletters.net

Hans Vidar fra Nybiltester.no

Helgetur til Gautefall

Skitur på Gautefall med lav januarsol og silkeføre.

Vi fikk testet bobillivet på vinteren en av helgene i januar. Da fikk vi ryddet bort snø og tint opp bybobilen vår og satte kurset mot Gautefall en lørdag morgen. Der fikk vi 2 flotte dager på bobilparkeringen med skiløypene rett utenfor bildøra. Vi vikk også endelig testet de nye felleskiene våre og fikk gått oss 2 fine (men kanskje ikke så lange) skiturer på Gautefallheia.

Gautefall med skiløyper for pinger

Bobilreiser.no : Vintercamping på Gautefall

Solnedgang på Rakke

En av de store fordelene med januar og korte dager, er at det er lett å få med seg både soloppgang og solnedgang. En januardag kjørte vi ut til Rakke utenfor Stavern for å se solen forsvinne ned i havet.

Se flere bilder av den vakre solnedgangen her!

Solnedgang på Rakke er ekstra flott midtvinters, når solen går ned i havet.

Soloppgang på Mesterfjellet

Så må vi ikke glemme soloppgangene. De skjer jo også til en anstendig tid før i januar. Så på fine dager rusler jeg ofte ned til Mesterfjellet for å få med meg soloppgangen.

Soloppgang på Mesterfjellet i Larvik med orange himmel en flott januardag.

Show med Ingrid Bjørnov med gode venner

3 par – gode venner – show med sang, musikk og humor? Det blir aldri feil, spesielt ikke når vi startet kvelden med ekte italiensk pizza på Il Passatore Art Restaurant ved torvet i Larvik. Showet på Bølgen kulturhus med Ingrid Bjørnhov var god underholdning – som forventet!

Show med Ingrid Bjørnov på Bølgen Kulturhus i Larvik.

“Julebord” i Oslo – på Nedre Foss Gård

Etter 3 år i Inspiro har vi gått fra 2 til 19 personer. I januar samlet vi de fleste i gjengen og koste oss i flotte lokaler med god mat på Nedre Foss Gård.

Måke snø, måke snø, måke snø

Hjem kjære hjem. Vårt hvite murhus har også fått hvitt tak…og mer skulle det komme.

I slutten av januar åpnet himmelen seg. Og alt vi kunne gjøre var å måke, og måke og måke snø. Vi hadde planer om å kanskje ta en tur til med bobilen, men når snøen lavet ned ble det hjemmehelg og måking istedet.

Reisehilsen fra Anne Bente

Reiseblogger som er klar for februar og nye muligheter!

I februar har vi booket tur til Malaga for å utforske kysten, Ronda og kanskje Granada.

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share