Kavalkade,  Reisepraten

Favorittreiser i desember 2018

Juletur til Vilnius med julemarked og streetart. Fantastisk romjulshimmel i Larvik. Fotocollage: Reisebloggen Favorittreiser.no

Jeg gleder meg alltid til desember. Da kommer alle julelysene fram, nisser titter ut av eskser og skuffer og det er tid for julemarkeder. Desember er også tid vår vår tradisjonelle juletur til en by med julemarked.

Juletur til Vilnius

Årets juletur gikk til Vilnius i Litauen sammen med min bror og svigerinne. Det ble en kortweekend, men mange opplevelser og mye regnvær. Julemarked, gamleby, streetart, cafebesøk, god mat og shopping. Vi koser oss på tur uansett vær!

Juletur til Vilnius i Litauan byr på flott julemarked. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Les om julmarkedet i Vilnius her!
Vi besøkte utbryterrepublikken Uzupis, les mer her!
Her er opplevelser fra hele juleturen!

I Vilnius dukker det opp de underligste ting på uvante steder. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no.

Julepynting

I desember er det koselig å bare være hjemme, finne fram nisser og julepynt og lage julestemning her vi bor og kose oss med familien. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Romjulsdagene

Romjulsdagene brukes til å samle familien og ta noen små turer i nærområdet. Det er ikke nødvendig å dra langt for å få uforglemmelige oppolevelser, som denne fantastiske morgenhimmelen.

Vintermorgen og utsikt fra Mesterfjellet i Larvik. Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no
Selv himmelen har pyntet seg til jul i Larvik! Foto: Reisebloggen Favorittreiser.no

Reiseblogger om reiseopplevelser med mange gode tips og ikke minst bilder. Elsker å reise, skrive, fotografere og lage nettsider. Med reisebloggen favorittreiser.no deler jeg mine reiseopplevelser både for at andre skal bli inspirert og for å lage en digital minnebok fra nær og fjern.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share