Facebook Demo

Kreativ Hobby Inspirasjon

6 months 2 weeks ago

Har du lyst til å vinne et malekurs og lære å male med alkoholblekk? Anita er superflink så bli med på konkurransen. Eller bare bli med på kurs hos henne. Nå er det knallpris og mye verdi for pengene.
.
Jeg deler dette kun fordi jeg tror det kan være aktuelt for noen her inne, og jeg har ingen økonomisk vinning på å anbefale Anitas kurs og konkurranse.

Kreativ Hobby Inspirasjon

8 months 2 weeks ago

En god kollega og venninne som er en fargeglad kunstner har laget et 14 dagers nettkurs som passer perfekt for deg som liker å utfordre deg selv og være kreativ: anitabjorbekk.simplero.com/page/166247

Kurset er både et motivasjons- og selvutviklingskurs som hjelper deg med å finne dine egenskaper og styrke dem via de ni fargepersonlighetene, samtidig som du får du lære hvordan du maler vakre blomster med alkoholblekk som er en fantastisk morsom og enkel måte å male på. Teknikkene passer også perfekt for deg som liker kortlaging og scrapbooking.

Slutte å sammenligne deg med andre og være trygg på at du er god nok?

Sjekk linken under for å bli med. 🌟💃🥰
anitabjorbekk.simplero.com/page/166247

Kreativ Hobby Inspirasjon

1 year 6 months ago

Lyst på litt julekortinspirasjon?
Ta en titt innom stempelhobby.no hvor du finner kort jeg har laget med stempler fra Kreativ Hobby design. Ha en fin og kreativ kveld - Anne Bente 🙂

stempelhobby.no/category/jul/

Kreativ Hobby Inspirasjon

2 years 4 months ago

Bli med på gratis minikurs i kortlaging
– for nybegynnere og deg som vil ha litt ny inspirasjon
stempelhobby.no/gratis-minikurs-i-kortlaging/

Dette kurset er for deg som har lyst til å være kreativ med papir og stempler uten å investere store summer på utstyr. Her får du tipsene til hva du trenger for å lage lekre kort uten å tømme lommeboken, og du får det rett inn i mailboksen din. Helt uten kostnader eller forpliktelser.

Så fort du har meldt deg på vil du motta din første kursleksjon på mail.

Kreativ Hobby Inspirasjon

2 years 4 months ago

Julegave til deg - Digitalt klippeark med fotostempler og juletekster. Klikk under for å laste ned arket gratis fram til 26.12.

stempelhobby.no/produktkategori/klippeark/

God Jul til alle dere her i gruppen. Jeg har den siste tiden jobbet med og digitalisere stempelmotivene til Kreativ Hobby og gir derfor bort et digitalt klippeark med julestempler. Del gjerne lenken med andre kortlagere som også kan få glede av klippearket med lekre julemotiv/tekster. Og inviter nye til å like siden om du vil 🙂

Kreativ Hobby Inspirasjon

2 years 5 months ago

Den siste tiden har jeg mottatt flere ønsker om stempler fra Kreativ Hobbys Design, som det er umulig å få tak i nå som nettbutikken Kreativ Hobby har blitt nedlagt.

Og siden flere nå etterlyser stempler har jeg bestemt meg for å digitalisere stemplene. Selv om jeg solgte nettbutikken i 2014, solgte jeg aldri stempelrettighetene til mer enn 1000 motiv og tekster.

Jeg har såvidt startet og opprettet en nettbutikk på stempelhobby.no, med digitale nedlastbare produkter. stempelhobby.no/butikk/

Men, det er foreløpig bare noen få produkter der, da det tar tid å få ryddet opp i de mer enn 1000 ulike stemplene som ble laget den perioden jeg drev Kreativ Hobby (fra 2004 til 2014).

Jeg er derimot i gang, og nettbutikken er nå offisielt åpnet med noen få produkter.

Har du spesielle ønsker, så rop ut så skal jeg se om jeg får digitalisert ønskene først 🙂

Stempelhilsen fra Anne Bente 🙂

Kreativ Hobby Inspirasjon

2 years 5 months ago

Rosa jul? Hvorfor ikke? Tekststempler fra Kreativ Hobby design (Stempelhobby v/Anne Bente)

Ønsker deg en strålende helg!
Anne Bente 🙂

Kreativ Hobby Inspirasjon

2 years 5 months ago

Det er snart jul og høysesong for julekort! Hva er dine favorittjulestemper?

Kreativ Hobby Inspirasjon

3 years 4 months ago

Jeg har laget ny nettside med inspirasjon til hvordan du kan bruke stempler fra Kreativ Hobbys Design. Ta gjerne en titt 🙂

stempelhobby.no/
Stempelklem fra Anne Bente 🙂


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.